CSPN = Centre for Sports Podiatry Netherlands.
 
Een podotherapiepraktijk is er voor iedereen met voetklachten. Met name sporters zien wij vaak in onze praktijk.
 
Ook de niet-sporter, kinderen en ouderen met voetklachten komen vaak voor een behandeling naar de podotherapeut.
 
Bij CSPN treft u twee enthousiaste, ervaren en gediplomeerde sportpodotherapeuten aan, te weten Cecile van der Sanden en Marieke van Wanroij.
 
De praktijk
Sinds januari 2003 is CSPN een feit. De perfecte samenwerking tussen de twee podotherapeuten en al hun enthousiasme voor de sport zorgde voor het begin van CPSN. Cecile en Marieke houden hun kennis paraat door verscheidene congressen en cursussen zowel in binnen- als buitenland bij te wonen (zie evenementen). In november2011 zijn Cecile en Marieke afgestudeerd als sportpodotherapeut aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Het betrof een tweejarige postbachelor opleiding tot sportpodotherapeut
NUMMER 1 VOOR SPORTERS MET VOETKLACHTEN
Wat is onze missie?
 
Mensen in beweging houden!

Vele sporters nemen deel aan evenementen in deze omgeving. Denk bijvoorbeeld maar aan de Nijmeegse wandelvierdaagse, Marikenloop en de Zevenheuvelenloop. In dit klimaat wil CSPN graag haar bijdrage leveren aan de gezondheid van de sporter. De praktijk in Bemmel is per 01-12-2010 aan de Parksingel 8 gehuisvest, het betreft een woon-werkpand. Bemmel is een ideale ligging voor een praktijk dus!
 
Bemmel is een dorp waarin vele sporters zich thuis voelen. Cecile en Marieke streven naar een optimale samenwerking tussen sportpodotherapeuten en andere disciplines in de sportwereld, zoals sportartsen, orthopeden, fysiotherapeuten, manueel therapeuten, voedingsdeskundigen, trainers, coaches en natuurlijk de sporters zelf. Het doel hiervan is om een efficiënte en doelgerichte behandeling te verwezenlijken die de sporter blessure vrij krijgt en/of houdt.
De sportpodotherapeuten Marieke van Wanroij  Cecile van der Sanden Marieke            Cecile
van Wanroij      van der Sanden
       
 
CSPN        Parksingel 8        6681 NE        Bemmel        0481-462217        info@cspn.nl