Hoe komt u in contact met CSPN?
 
Centre for Sports Podiatry Netherlands

Parksingel 8
6681 NE Bemmel

(t) 0481-462217

(e) info@cspn.nl
(w) www.cspn.nl


Afspraak
Sinds oktober 2011 is een verwijzing van de huisarts of specialist niet meer noodzakelijk!

Behandeling bij CSPN geschiedt uitsluitend op afspraak. CSPN is van maandag t/m vrijdag geopend, behalve op de woensdagmiddag.
Mocht u het antwoordapparaat treffen, omdat wij niet in staat zijn de telefoon tijdens een behandeling op te nemen, twijfel dan niet om een bericht in te spreken. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen.
 
Wat moet u meebrengen bij een eerste bezoek aan CSPN?
Uw legitimatiebewijs, uw ziektekostenpasje, schoenen die u vaak draagt, eventueel uw sportschoenen. Daar klachten niet altijd in de voet zijn oorzaak hebben, kan het zijn dat wij ook een knie-, heup-, rugonderzoek willen uitvoeren. Houdt u daar alstublieft rekening mee, of neemt u een short mee.
 
Betaling en uw zorgverzekering?
U bent zelf verantwoordelijk voor de nota die u van CSPN ontvangt. Bij uw zorgverzekeraar kunt u informatie inwinnen over de vergoeding van podotherapie. Tevens is het mogelijk via de website van de N.V.v.P., Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten, www.podotherapie.nl de vergoedingen te bekijken.
 
  
 
Contactformulier CSPN Bemmel. 
 
CAPTCHA image
Voer bovenstaande code in
* Verplicht
NUMMER 1 VOOR SPORTERS MET VOETKLACHTEN
Hoe komt u bij CSPN?
 
Het praktijk-woonpand bevindt zich in de wijk Klaverkamp op korte afstand van het centrum. Aan de linkerkant van het pand vindt u de praktijkingang. De praktijk is gemakkelijk te bereiken per voet, fiets, auto of openbaar vervoer.
 
Bus:
Lijn 300, halte Parksingel en dan rechtsaf de Parksingel op lopen, nummer 8 vindt u na 50m. aan de rechter kant.
 
Auto:
Vanuit Lent: komt u via de Zandsestraat en Vossenhol Bemmel binnen. Op de rotonde neemt u de twee afslag Rechts de wijk Klaverkamp in. U vindt nummer 8 na 50m. aan de rechter kant.
 
Parkeren: Er zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein en als u 50 meter verder rijdt vindt u aan de linkerkant een groot parkeerterrein bij STMG, thuiszorg. U kunt op beide plaatsen gratis parkeren. Let op: er is maar weinig parkeergelegenheid bij de Thuiszorg.
 
 
 
De sportpodotherapeuten Marieke van Wanroij  Cecile van der Sanden Marieke            Cecile
van Wanroij      van der Sanden
       
 
CSPN        Parksingel 8        6681 NE        Bemmel        0481-462217        info@cspn.nl